Zdravstveni dom Sežana
 

Obvestilo

Vsa obvestila

ŠOLA ZA STARŠE

 

PRIPRAVA NA POROD IN STARŠEVSTVO

 

Spoštovani bodoči starši,

 

Od razglasitve epidemije spoštujemo priporočila glede omejevanja druženja, zato klasičnih tečajev Šole za starše ne izvajamo.

 

Vsem, ki informacije potrebujete svetujemo, da jih pridobite preko spletnih strani:https://zdaj.net/nosecnost/ in https://zdaj.net/wp-content/uploads/2019/09/Izrocki.pdf, kjer se lahko seznanite s številnimi vsebinami, ki bi jih sicer slišali v okviru Priprave na porod in starševstvo.

 

Preko spletne strani https://www.nijz.si/sl/publikacije/pricakujemo-dojencka, si lahko preberete vodnik o nosečnosti, porodu in zgodnjem starševstvu z naslovom PRIČAKUJEMO DOJENČKA.

 

Na spletni strani Porodnišnice Ljubljana so objavljeni video posnetki s področja Priprave na porod in starševstvo, ki so vam lahko v pomoč:
https://www.kclj.si/index.php?dir=%2Fpacienti_in_obiskovalci%2Fklinike_in_oddelki%2Fginekoloska_klinika%2Fporodnisnica_ljubljana_-_ko_za_perinatologijo%2Fvideo_sola_za_starse&fbclid=IwAR3VMii_NPUaCVMjm4P4N4ifBu35ZWa_v3VHes8vPmyQMstXSx8sND6OzNE

 

V primeru, da potrebujete dodatne informacije ali imate druga vprašanja se lahko obrnete na koordinatorico programa Priprava na porod in starševstvo v ZD Sežana na e-mail ana.furlan@zd-sezana.si.

 

Spremljajte obvestila na spletni strani ZD Sežana o terminih naslednjega tečaja, ki bo ponovno organiziran takoj, ko bo mogoče.

 

Želimo vam mnogo zadovoljstva v pričakovanju!


 

 
Zdravstveni dom Sežana

  © 2012/17 ZD Sežana -   Produkcija Digital iN